TechniShow

TechniShow_logoBrancheorganisatie FPT-VIMAG is eigenaar van de TechniShow, de grootste vakbeurs in de Benelux op het gebied van de productietechnologie. De TechniShow is voor onze leden belangrijk als platform voor netwerken en het tonen van de stand der techniek.

De TechniShow 2014 vond plaats van 11 tot en met 14 maart in de Jaarbeurs Utrecht. Op deze editie stonden maar liefst 390 exposanten met een totale standruimte van 24.600m2. De editie 2012 trok in totaal 41.475 bezoekers.
Gelijktijdig met de TechniShow vond wederom de vakbeurs ESEF plaats (toeleveren, uitbesteden en engineering). 

TechniShow 2016
In 2016 viert de TechniShow haar 65-jarig bestaan. Dat mag gevierd worden met een verrassend nieuw evenement. Nu alvast een kleine introductie van de plannen in een videoclip.
Binnenkort hierover meer details op www.techni-show.nl. Hou het nieuws dus in de gaten…!

FPT-VIMAG leden en de TechniShow
Bent u lid van FPT-VIMAG en exposant op de TechniShow? Dan kunt u profiteren van het ledenvoordeelpakket. U ontvangt dan onder meer korting op de standhuur (m2-prijs). Bovendien bespreken wij tijdens ledenbijeenkomsten met leden de opzet en voortgang van de beurs, het beursprogramma en de bezoekersmarketing etc., maar ook de toekomstplannen voor de TechniShow en de plek die de beurs binnen de activiteiten voor de leden inneemt. De wensen en visie van de leden van FPT-VIMAG staan centraal. Nog geen lid? Meld u dan hier snel aan.

Zo werken wij samen met leden aan het continu versterken van hun ‘exposure’ door optimale samenhang tussen de TechniShow, andere events en (aandacht via) digitale en papieren media.

Meer informatie over de TechniShow 2014:

filmrol TechniShow 1951-2016


Delen met:
Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone